Forretnings områder

LEVERANDØR TIL KRÆVENDE INDUSTRIER

Lambaek er totalleverandør af metal- og plastkomponenter til de mest krævende industrier som metal, agro, byggeri og greentech. Selvom det er vores fokusområder, er vi altid åbne for nye udfordringer og samarbejder.

Metal

Lambaek har mere end 50 års erfaring inden for metalindustrien. Vi er specialister i innovative løsninger med fokus på funktion og kvalitet.

Læs mere

Agro

Hos Lambaek er vi totalleverandør af emner til landbrugsindustrien. Vi har mange års erfaring med levere innovative emner i god kvalitet.

Læs mere

Byggeri

Udvikling af emner til facade- og vinduesproduktion er én af vores mange ekspertiser. Vi kan levere holdbare og funktionelle emner og beslag.

Læs mere

Greentech

Mere end 20 års erfaring med løsninger, inden for energirelaterede områder, affaldssortering og recycling.

Læs mere

ALSIDIG VIRKSOMHED, DER OPERERER INDEN FOR FORSKELLIGE FORRETNINGSOMRÅDER

Lambaek er en alsidig virksomhed med en bred palette af kompetencer. Vi kan håndtere hele processen lige fra design og prototyper tilværktøjer, produktion og strategiske lagerfaciliteter. Vi har specialiseret os inden for forretningsområderne metal, agro, byggeri og greentech, men samarbejder også med virksomheder fra andre industrier. Vores team af specialister står altid klar til at lytte, rådgive og finde de bedste løsninger, uanset hvilken industri eller sektor I kommer fra.