Greentech

MERE END 20 ÅRS ERFARING MED LØSNINGER

Greentech industrien er en dynamisk branche i konstant udvikling, der fokuserer på bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Hos Lambaek har vi leveret innovative produkter til industriens forskellige sektorer i mere end 20 år.

Et af vores vigtigste bidrag har været til vindmølleindustrien, hvor vi har udviklet og leveret komponenter, der indgår i møllerne. Vores ekspertise har gjort os til en pålidelig samarbejdspartner for førende virksomheder inden for vindenergi.

Solcelleindustrien er en anden sektor, som vi har leveret innovative løsninger til. Vi har blandt andet specialdesignet beslag, der optimerer montering af solceller på tagflader. Solcellerne er også monteret på vores eget tag, for at benytte solenergien som ren og vedvarende energi i vores produktion.

MODERNE OG FLEKSIBEL MASKINPARK

Hos Lambaek er vores fleksible maskinpark udstyret med avancerede maskiner, som alle betjenes af højtuddannet personale. Læs mere om vores maskiner nedenfor.

CNC kantbukning

Vores nye CNC-teknologi sikrer et præcist og ensartet kantbuk af både simple og mere avancerede emner.

Læs mere

Laserskæring

Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer en effektiv og leveringsstabil produktion. Vi skærer med stor præcision - også i store og tykke plader.

Læs mere

Automatsavning

Vores maskinpark består af flere automatsave, der kan save i emner op til 400 mm i diameter og sikrer en præcis og effektiv afskæring af materialer.

Læs mere

Pladebearbejdning

Hos Lambaek tilbyder vi både opklip af plade- og stanseopgaver. Vores maskinpark består af 21 excenterpressere fra 8 til 180 tons

Læs mere

AFFALDSHÅNDTERING OG RECYCLING

Ud over energirelaterede områder, er vi også aktive inden for affaldshåndtering og recycling. Vi producerer komponenter til affaldssorteringssystemer, herunder affaldspressere, der hjælper med at optimere affaldshåndteringen og genbrugsprocessen.

Samlet set er Lambaek dedikeret til at bidrage til den grønne omstilling ved at levere innovative og pålidelige produkter til greentech-industrien

”Vi har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for CNC-Bearbejdning. Lem Beslagfabrik yder en god service – blandt andet ved hurtig hjælp i tilspidsede situationer. Lem Beslagfabrik bidrager med teknisk sparring til kreative løsninger og levering sker altid i den aftalte kvalitet, til rette tid og pris. Dialogen omkring vore opgaver føres altid i en konstruktiv og behagelig tone”.

VST i Lem tilbyder en bred vifte af produkter inden for smede- og maskinbranchen. 

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os