Ledige stillinger

SPÆNDENDE ARBEJDSPLADS MED HØJT TIL LOFTET

Lambaek er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi værner om det familiære og samarbejdende arbejdsmiljø. Her kender alle hinanden, og der er en uformel tone, hvor der er plads til både grin og faglighed. Vi går meget op i vores medarbejders trivsel og sundhed, og tilbyder en sundhedsforsikring, der sikrer adgang til behandling og hurtigere hjælp ved behov. Vi tror på frihed under ansvar, og giver dig mulighed for at forme din egen arbejdsdag.

Som medlem af Dansk Industri følger vi Industriens overenskomst, der sikrer fair vilkår og rettigheder for vores medarbejdere.

 

Ingen ledige stillinger

Vi har på nuværende tidspunkt ikke behov for yderligere arbejdskraft, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og kan arbejde selvstændigt. Erfaring fra metalindustrien er en fordel.

Kontakt os

Bliv lærling

Hos Lambaek lægger vi stor vægt på uddannelse og udvikling af nye talenter. Som lærling arbejder du side om side med erfarne fagfolk og lærer de nødvendige færdigheder og teknikker.

Vi kan tilbyde en struktureret og veltilrettelagt læreplan, der sikrer, erfaring inden for forskellige områder af produktionen. Vi vægter både teoretisk viden og praktisk kunnen for at sikre en helhedsforståelse af alle arbejdsprocesserne.

Kontakt os