LASERSKÆRING

LASERSKÆRING MED DEN NYESTE TEKNOLOGI

Hos Lambaek tilbyder vi laserskæring i mange forskellige materialer, herunder stål, rustfrit stål og aluminium. Vi varetager allerede opgaver for de mest krævende, industrielle sektorer. Vores moderne maskinanlæg kan automatisk håndtere plader op til 1500 x 3000 mm., som har en pladetykkelse på op til 25 mm i stål samt rustfrit stål og 20 mm i aluminium.

Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer en effektiv og leveringsstabil produktion. Teknologien gør, at vi kan skære med stor nøjagtighed og derved være leveringsdygtige på mere komplekse ordrer.

LASERSKÆRING HÅNDTERES AF EKSPERTER

Med Lambaek som samarbejdspartner er I med vores moderne laserskærere og ekspertise sikret høj kvalitet og nøje præcision. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og kan håndtere processen lige fra den indledende skitse til levering af slutproduktet – både på enkeltdelsproduktion og større serier.


Kompetent samarbejdspartner for både den erfarne og mindre erfarne

Vi tror på, at de bedste løsninger opstår gennem et langvarigt partnerskab. Vi er specialister i laserskæring, og I behøver derfor ikke at kende til fagtermer og teknikker. Vi møder jer, lige der hvor I er, og har kompetencerne til at håndtere hele processen.

om os

Forretningsområder

Hos Lambaek har vi en omfattende erfaring og ekspertise, som gør os i stand til at imødekomme selv de mest komplekse udfordringer. Vi er altid åbne for nye samarbejdsmuligheder og udfordringer fra alle brancher og industrier.

Læs mere

Lambaek Metoden

Hos Lambek sætter vi en stor ære i at levere innovative løsninger af høj kvalitet. Vi tror på tætte og dialogbaserede samarbejder og kan håndtere processen lige fra innovation og prototyper til udarbejdelse af egne værktøjer, produktion af emner og strategiske lagerfacilliteter. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os