Agro

ROBUSTE EMNER TIL INVENTAR OG MASKINER

Lambaek har i mange år været leverandør af metal- og plastkomponenter til virksomheder inden for landbrugssektoren. Vi er specialister i innovative og pålidelige emner til kunder, der producerer inventar og maskiner til landbrugsindustrien. Vores ekspertise strækker sig over flere områder, herunder fremstilling af komponenter til robotsystemer, såsom malkerobotter, samt inventar og dele til staldindretning.

AVANCEREDE MASKINER MED DEN NYESTE TEKNOLOGI

Kombinationen af højteknologiske maskiner og specialiserede medarbejdere gør, at vi kan levere skræddersyede løsninger efter vores kunders ønsker og behov. Vores maskinpark består blandt andet af følgende maskiner:

CNC drejning

Vores moderne CNC-maskiner kan både håndtere drejning og fræsning af enkeltstyks- og store serier.

Læs mere

CNC kantbukning

Vores CNC kantbukkere kan både klare enkle og komplekse løsninger. Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer et præcist og ensartet kantbuk.

Læs mere

Laserskæring

Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer en effektiv og leveringsstabil produktion. Vi skærer med stor præcision - også i store og tykke plader.

Læs mere

Automatsavning

Vores højteknologiske automatsave kan imødekomme de mest krævende industrielle behov, og kan save i emner på op til 400 mm.

Læs mere

UNIKKE LØSNINGER TIL LANDBRUGS INDUSTRIEN

Når vi udvikler komponenter til landbrugsindustrien, er det med tanke på det endelige produkt. Der er altid fokus på montering, funktionalitet og kvalitet.

Vi involverer altid vores kunder i udviklingsfasen og designet af produktet. Ved at kombinere vores ekspertise med kundens viden skaber vi et unikt produkt, der tilføjer merværdi til slutproduktet og brugeren.

”Vi har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for CNC-Bearbejdning. Lem Beslagfabrik yder en god service – blandt andet ved hurtig hjælp i tilspidsede situationer. Lem Beslagfabrik bidrager med teknisk sparring til kreative løsninger og levering sker altid i den aftalte kvalitet, til rette tid og pris. Dialogen omkring vore opgaver føres altid i en konstruktiv og behagelig tone”.

VST i Lem tilbyder en bred vifte af produkter inden for smede- og maskinbranchen. 

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os