OVERFLADE BEARBEJDNING

Din totalleverandør som leverer færdige løsninger

Lambaek er totalleverandør af færdige løsninger som omfatter bukning, svejsning, skæring, drej/fræs og montering. Til de opgaver vi ikke selv kan klare i vores moderne maskinpark, benytter vi os af dygtige underleverandører, som lever op til vores høje kvalitetskrav.

Eventuel efterfølgende overfladebehandling udføres af vores mangeårige samarbejdspartnere, som er specialister indenfor alle typer af overfladebehandling.

SLIBEPROCESSER

Hos Lambaek håndterer vi selv flere processer inden for slibning. Vi anvender moderne slibemaskiner til bl.a. at runde hjørner af, fjerne materiale og give glatte overflader. Vi bestræber os altid på at levere komponenter med god overfladekvalitet, som opfylder selv de mest krævende industrielle standarder.


VI MØDER JER DER, HVOR I ER I PROCESSEN

Vi mener at gode og langvarige samarbejder er byggestenene for gode resultater. Vi kan håndtere hele processen lige fra innovation til levering, og møder jer lige der, hvor I er i processen. I behøver derfor ikke stå med løsningen og kende til alle fagtermer, inden I kontakter os.

om os

Forretningsområder

Lambaek er en fleksibel leverandør til forskellige brancher og industrier. Selvom vores største ekspertise ligger inden for fire krævende industrier: metal, agro, byggeri og greentech, er vi altid åbne overfor samarbejde med andre industrielle sektorer.

Læs mere

Lambaek Metoden

Hos Lambaek sætter vi en stor ære i at levere et produkt af høj kvalitet. Vi går altid ind til en opgave med en konstruktiv indstilling, og tænker i innovative løsninger, som kan tilføre produktet en merværdi. Det betyder, at vores kunder altid får et innovativt produkt som fungerer godt i praksis.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os