CNC kantbukning

PRÆCISE OG SKRÆDDERSYEDE KANTBUKNINGS LØSNINGER 

Hos Lambaek kan vi tilbyde CNC kantbukning af både simple og mere avancerede emner i forskellige tykkelser og materialer. Uanset om I har brug for enkle eller mere komplekse løsninger, kan vores CNC maskiner opfylde jeres specifikke krav. Vi anvender den nyeste CNC teknologi som betjenes af vores erfarne og kompetente medarbejdere – det sikrer et præcist og ensartet buk hver gang.

Med to kantbukkere i vores maskinpark, er I sikret en fleksibel og omstillingsparat produktion med kort leveringstid.

SAMARBEJDE DANNER GRUNDLAG FOR GODE RESULTATER

Vores erfarne medarbejdere har en omfattende viden om materialer og bukkemetoder, og er derfor i stand til at rådgive og vejlede gennem hele processen, lige fra design til produktion. Vi tilpasser altid produktionen til specifikke ønsker og behov, hvilket sker i et tæt samarbejde med kunden. På den måde sikrer vi et godt resultat.


For dig som ved det hele og dig som vil vide mere

Hos Lambaek tror vi de bedste løsninger, skabes ved et langvarigt partnerskab. Derfor behøver du kende til alle fagtermer og løsninger, inden du kontakter os. Vi arbejder sammen med dig, præcis hvor du er, så vi sammen finder den bedste løsning. Fælles for alle vores kunder er, at de efterspørger suveræne standarder for præcision og håndværk i et langvarigt partnerskab. Det er vi gode til.

om os

Forretningsområder

Hos Lambaek har vi særlige kompetencer inden for, fire krævende industrier: metal, agro, byggeri og greentech. Gennem over 40 år har vi dog hjulpet kunder indenfor stort set alle brancher.

Læs mere

Lambaek Metoden

Hos Lambaek er vi totalleverandør af metal- og plastkomponenter til de mest krævende industrier. Vi kan håndtere hele processen lige fra udvikling af produkter og prototyper til værktøjer, produktion og strategiske lagerfacilliteter. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os