CNC drejning og CNC Fræsning

STOR OG MODERNE MASKINPARK

Hos Lambaek råder vi over moderne og effektive CNC maskiner til såvel drejning som fræsning. Vores store og moderne maskinpark sikrer, at vi kan dreje og fræse emner med stor præcision – både enkeltstyk, men også store serier. Med både 3-aksede og 5-aksede maskiner, kan vi være behjælpelige med opgaver inden for drejning og fræsning af metal og plast. Brugen af stanglader og robot er med til at sikre en effektiv produktion.

SPECIALISEREDE FAGFOLK SIKRER HØJ PRÆCISION OG KVALITET 

Når I vælger Lambaek som samarbejdspartner er I sikret, at jeres metal- og plastdele bliver fremstillet af specialiserede fagfolk med ekspertise inden for CNC bearbejdning. Det sikrer ikke kun et resultat af høj præcision og kvalitet, men også en omfattende viden om de bedste fremstillingsmetoder og teknikker. Hos Lambaek har vi kompetencerne til at være med helt fra første skitse til levering af det færdige produkt.


For dig som ved det hele og dig som vil vide mere

Hos Lambaek tror vi de bedste løsninger, skabes ved et langvarigt partnerskab. Derfor behøver I kende til alle fagtermer og løsninger inden I kontakter os. Vi arbejder sammen med Jer, præcis hvor I er, så vi sammen finder den bedste løsning. Fælles for alle vores kunder er, at de efterspørger præcision og håndværk i et langvarigt partnerskab. Det er vi gode til.

om os

Forretningsområder

Hos Lambaek er vi totalleverandør til de mest krævende industrier, herunder metal, agro, byggeri og greentech. Vi er altid åbne overfor nye udfordringer - fra alle brancher og industrier.

Læs mere

Lambaek Metoden

Hos Lambaek kan vi håndtere hele processen lige fra første skitse til levering. Vores mange års erfaring har bevist, at gode og langvarige samarbejder er opskriften på unikke produkter til en konkurrencedygtig pris. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os