AUTOMATSAVNING

PRÆCIS OG EFFEKTIV AUTOMATSAVNING

Hos Lambaek har vi mange forskellige automatsave, der kan save emner på op til 400 mm i diameter. Automatsavningen sikrer en præcis og effektiv opkortning af materialer - herunder også rør, sværgods og opkortning.

Vores højteknologiske automatsave er designet til at kunne imødekomme selv de mest krævende industrielle behov. Det betyder også, at vi kan klare både større produktioner og specialmaterialer.

LEVERINGSDYGTIGE TIL TIDEN, UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Ved hjælp af automatsavning kan vi håndtere store ordrer inden for en kort tidsfrist, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Automatsavning er en effektiv metode til at sikre præcise udskæringer, minimere fejl og levere ensartede resultater – hver gang. Alle maskiner hos Lambaek betjenes af vores fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at skabe de bedste løsninger og resultater i samspil med vores kunder.


Vi møder dig, der hvor du er!

Vi er specialister og kan håndtere hele processen, lige fra første skitse til levering af det færdige produkt. Derfor stiller vi heller ikke krav til jer som samarbejdsparter. I behøver ikke at kunne alle fagtermer og kende løsningen på forhånd. Det finder vi i fællesskab.

om os

Forretningsområder

Hos Lambaek ligger vores største erfaring inden for fire krævende industrier: metal, agro, byggeri og greentech. Vi er dog altid åbne over for nye samarbejder og udfordringer fra alle industrier og sektorer. Vi kan håndtere hele forløbet fra idé til levering.

Læs mere

Lambaek Metoden

Vi klarer hele processen - lige fra første stregtegning til produktion og leverance. Vores mange års erfaring har bevist, at gode og tætte samarbejder resulterer i innovative produkter i god kvalitet. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os