Metal

SPECIALISTER MED MERE END 40 ÅRS ERFARING

Hos Lambaek har vi siden virksomhedens start beskæftiget os med metalindustrien. Vores mange års erfaring gør, at vi er specialiserede i gode innovative løsninger og materialevalg. 

Vi samarbejder med både små, selvstændige virksomheder og store industrikoncerner, og møder altid vores kunder der hvor de er i processen. Fokus er altid på at skabe den bedste løsning i fællesskab i forhold til funktion, holdbarhed og kvalitet. Vi tænker anvendelse ind i vores emner, så vores kunder får et produkt, der er tilpasset og udviklet til den funktion, det skal have.


 

For dig som ved det hele og dig som vil vide mere

Hos Lambaek tror vi, de bedste løsninger skabes ved et langvarigt partnerskab. Derfor behøver du ikke kende til alle fagtermer og løsninger, inden du kontakter os. Vi arbejder sammen med dig, præcis hvor du er, så vi sammen finder den bedste løsning. Fælles for alle vores kunder er, at de efterspørger suveræne standarder for præcision og håndværk i et langvarigt partnerskab. Det er vi gode til.

om os

 

 

Moderne maskinpark

Vores maskinpark består af den nyeste teknologi, som altid betjenes af vores veluddannede medarbejdere. Her kan du læse mere om nogle af vores maskiner.

CNC drejning

Moderne og effektive maskiner, der med stor præcision både drejer og fræser i metallet. Vi råder både over 3-aksede og 5-aksede maskiner.

Læs mere

CNC kantbukning

Vores CNC kantbukkere sikrer en præcis og ensartet bukning af både simple og mere avancerede emner.

Læs mere

Laserskæring

Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer en effektiv og leveringsstabil produktion. Vi skærer med stor præcision - også i store og tykke plader.

Læs mere

Automatsavning

Automatsavningen sikrer en præcis og effektiv afskæring og kan klare både specialbearbejdning og store produktioner.

Læs mere

INGEN OPGAVE ER FOR LILLE ELLER FOR STOR

Uanset omfanget af opgaven, er vi klar til at hjælpe. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vores stolthed ligger i at levere innovative løsninger af høj kvalitet til rette tid og pris.

Inden for metalsektoren er mange af vores kunder andre metalvirksomheder, der har behov for ekspertise eller ressourcer. Vi bistår gerne med større produktioner, som de ikke selv kan håndtere på grund af begrænsninger, såsom manglende maskiner, mandskab, kapacitet eller travlhed. Vores mål er at effektivisere deres produktionsprocesser og sikre problemfri drift.

”Vi har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for CNC-Bearbejdning. Lem Beslagfabrik yder en god service – blandt andet ved hurtig hjælp i tilspidsede situationer. Lem Beslagfabrik bidrager med teknisk sparring til kreative løsninger og levering sker altid i den aftalte kvalitet, til rette tid og pris. Dialogen omkring vore opgaver føres altid i en konstruktiv og behagelig tone”.

VST i Lem tilbyder en bred vifte af produkter inden for smede- og maskinbranchen. 

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os