Byggeri

TOTALLEVERANDØR AF EMNER OG BESLAG TIL BYGGEINDUSTRIEN

Lambaeks erfaring med byggebranchen går langt tilbage. Vi er specialiserede i udvikling, produktion og levering af emner til facader og vinduesproduktion. Vi lægger stor vægt på udviklingsprocessen, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at emnet eller beslaget passer til formålet og opfylder ønsker og krav fra kunden. Det gør vi ved at udvikle og teste prototyper og selv at producere værktøjer til den endelige produktion. Det sikrer at kvaliteten er i top, effektiviserer produktionen og minimerer omkostningerne.

Vores mange års erfaring inden for produktion af beslag kommer særligt til udtryk inden for byggebranchen. Her har vi stor erfaring med at producere vinduesbeslag og emner til at holde de forskellige materialer i vinduesrammen sammen, herunder træ/alu. Vi forstår betydningen af at levere holdbare og funktionelle beslag, der bidrager til at opretholde den nødvendige kvalitet og sikkerhed i byggeprojekter.

Fleksibel maskinpark

Hos Lambaek har vi en fleksibel maskinpark, der gør os i stand til at løse stort set alle opgaver inden for metal- og plastindustrien. Vi har blandt andet følgende maskiner:

CNC drejning

Vi kan dreje og fræse emner med stor præcision i både metal og plast. Vores maskinpark består både af 3-aksede og 5-aksede maskiner.

Læs mere

CNC kantbukning

Hos Lambaek kan vi bukke både simple og mere avancerede emner i forskellige tykkelser og materialer. Vores CNC kantbukkere leverer et præcist og ensartet resultat.

Læs mere

Laserskæring

Vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer en effektiv og leveringsstabil produktion. Vi skærer med stor præcision - også i store og tykke plader.

Læs mere

Pladebearbejdning

Maskinerne hos Lambaek kan håndtere både opklip af plade- og stanseopgaver. Vi råder over 21 excenterpressere fra 8 til 180 tons

Læs mere

PROJEKTORIENTEREDE LØSNINGER

Hos Lambaek er vi stolte af vores evne til at kunne levere skræddersyede løsninger til unikke projekter. Vi har en bred vifte af kompetencer i huset, og kan håndtere processerne lige fra første stregtegning til levering. Vi har blandt andet tidligere været med til at udvikle systemer til boligbyggeri til udviklingslande, hvor det helt store fokus var på kvalitet og pris.

”Vi har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for CNC-Bearbejdning. Lem Beslagfabrik yder en god service – blandt andet ved hurtig hjælp i tilspidsede situationer. Lem Beslagfabrik bidrager med teknisk sparring til kreative løsninger og levering sker altid i den aftalte kvalitet, til rette tid og pris. Dialogen omkring vore opgaver føres altid i en konstruktiv og behagelig tone”.

VST i Lem tilbyder en bred vifte af produkter inden for smede- og maskinbranchen. 

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os