Innovation

UDVIKLING OG DESIGN AF PRODUKTER

Innovationsprocessen hos Lambaek indebærer en tæt og god dialog med vores kunder, hvor vi i fællesskab skaber et unikt produkt. Vores mange år i branchen har bevist, at en god sparringsproces er med til at tilføre produktet ekstra værdi og minimere produktionsomkostningerne. Når I samarbejder med os omkring udvikling og design af et produkt, får I adgang til vores lange produktionserfaring. Vi har en dybdegående viden om, hvad der er optimalt og effektivt i enhver proces. Det resulterer i unikke produkter til en konkurrencedygtig pris.

VALG AF MATERIALE

Under en innovationsproces handler det også om at vælge de rigtige materialer. Hos Lambaek har vi stor viden om materialeegenskaber, og vi forstår betydningen af at vælge de rigtige materialer til jeres projekt.

Vores kompetente og erfarne medarbejdere kan rådgive og vejlede jer i, hvilke materialer der bedst egner sig til forskellige miljøer og belastninger. Det sikrer produktets kvalitet og langvarige ydeevne.

”Lem Beslagfabrik er godt gearet til de udfordringer, vi stiller og har en høj sikkerhed ved udarbejdning af tegninger, levering og kvalitet. Fabrikkens medarbejdere udviser altid stor hjælpsomhed ved sparring i forbindelse med produktudvikling. Produkter optimeres løbende og derved optimeres prisen. Vi bliver altid modtaget med godt humør, hurtig hjælp i akutte situationer – og servicen er altid i top”.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Hos Lambaek er vi eksperter inden for skræddersyede løsninger. Vi samarbejder hver dag med kunder, for at skabe innovative løsninger der også er funktionsdygtige i praksis. Vi arbejder altid på at tilføre produktet merværdi, som vil give en konkurrencemæssig fordel - både i forhold til montering, brug og holdbarhed.

Uanset om det drejer sig om at optimere eksisterende løsninger eller udvikle helt nye, er vi klar på en udfordring.

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os