SVEJSNING

SVEJSELEVERANDØR MED MANGE ÅRS ERFARING

Hos Lambaek er vi specialiserede i en lang række forskellige svejseteknikker, herunder både manuelle og robotassisterede metoder. 

Svejsningen håndteres af vores højtkvalificerede svejsere, som konsekvent leverer resultater af højeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede og omhyggelige, så vores kunder altid får en præcis og ensartet svejsning.

Vores mangeårige tekniske ekspertise gør, at vi er i stand til at rådgive om svejserelaterede opgaver. Det sikrer, at I får den mest effektive og passende svejsningsløsning. 

SVEJSNING MED MODERNE SVEJSEUDSTYR

Vores maskinpark hos Lambaek består af det nyeste svejseudstyr, hvilket giver fleksibilitet til at arbejde på forskellige projekter med stor nøjagtighed og effektivitet. 

Til svejsning af mindre emner anvender vi robotløsninger. Robotteknologien sikrer høj præcision, hastighed og ensartethed og kan levere konsekvente og pålidelige resultater - selv når det kommer til mere komplekse svejseopgaver af mindre karakter.

I vores maskinpark har vi også specialiserede svejsemaskiner, herunder pressvejsere, rundsømssvejsere og boltsvejsere. Disse moderne maskiner giver os mulighed for at håndtere en bred vifte af svejseopgaver, og levere skræddersyede løsninger baseret på jeres individuelle behov og ønsker. 


Samarbejdspartner for alle erfaringsniveauer

Hos Lambaek tror vi på, at de mest optimale løsninger skabes gennem vedvarende og tætte samarbejder. Vi stiller ingen krav til, at du skal forstå alle de tekniske detaljer og fagtermer. Vi møder dig lige præcis på det niveau, som du befinder dig på, og har de nødvendige kompetencer til at varetage hele processen fra produktudvikling til produktion.

om os

Forretningsområder

Hos Lambaek har vi en bred vifte af erfaring og specialviden, der gør, at vi kan tackle selv de mest indviklede udfordringer. Vi er altid klar på en udfordring, og er vant til at samarbejde med de mest krævende industrier.

Læs mere

Lambaek Metoden

Hos Lambek leverer vi innovative løsninger, der lever op til de høje kvalitetsstandarder. Vi lægger vægt på at skabe nære og dialogbaserede relationer, og er i stand til at håndtere hele processen - fra idégenerering og prototypeudvikling til konstruktion af skræddersyede værktøjer, produktion, samt strategisk lagerstyring. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os