PLADEBEARBEJDNING

Opklip af plade- og stanseopgaver

Hos Lambaek tilbyder vi forskellige typer af pladebearbejdning, herunder både opklip af plade og stanseopgaver. Vi kan håndtere alt fra små til store serieproduktioner, og har kompetencerne til at være med lige fra første skitse til levering af det færdige produkt.

Opklip af plader foregår i vores pladesaks.

Til stanseopgaver råder vi over 21 stk. excenterpressere fra 8 til 180 tons.

Pladebearbejdning i moderne maskinpark, betjent af specialister

Med Lambaek som samarbejdspartner er I sikret knowhow, kvalitet og levering til tiden. Vores moderne maskinpark består af den nyeste teknologi, som betjenes af dygtige og specialiserede medarbejdere. Vi har mange års erfaring i de forskellige opgaver inden for lok og stans, og er eksperter i skræddersyede løsninger.

Vi tror på lange og tillidsfulde partnerskaber, og arbejder tæt sammen med vores kunder, hvor vi i fællesskab finder de bedste løsninger.


VI TROR PÅ TILLIDSFULDE SAMARBEJDER

Som specialister inden for pladebearbejdning, kan vi håndtere processen fra innovation, til produktion og lager-aftale. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes i fællesskab, og møder jer lige præcis dér, hvor I er i processen. Vi bygger vores samarbejder på tillid og gør altid vores bedste for at levere et kvalitetssikret og tilfredsstillende slutresultat.

Forretningsområder

Hos Lambaek har vores mange års erfaring givet os en betydelig ekspertise inden for fire krævende industrier: metal, agro, byggeri og greentech. Vores specialisering giver mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder de høje krav til industrierne.

Læs mere

Lambaek Metoden

Vi er totalleverandører af metal- og plastemner til krævende industrier som metal, agro, byggeri og greentech. Vi kan håndtere hele processen lige fra den kreative proces, hvor emnerne udvikles, til produktion og levering. Det kalder vi for Lambaek Metoden.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os