LAMBAEK METODEN

FRA GODT DESIGN TIL EFFEKTIV SERIEPRODUKTION

Lambaek er en omfattende leverandør af metal- og plastkomponenter til nogle af de mest krævende brancher, herunder metal, landbrug, byggeri og greentech. Vi er i stand til at håndtere hele processen, fra innovativ produktudvikling til effektiv produktion. Vores tro er, at langvarige og nære samarbejder skaber de optimale løsninger. Vi kalder denne tilgang for Lambaek Metoden.

Kontakt os

Innovation

Vores mange års erfaring har bevist, at et godt samarbejde, med en tæt dialog og sparring, er opskriften på unikke produkter til en konkurrencedygtig pris. Lambaek er eksperter i skræddersyede løsninger og har en omfattende viden om materialeegenskaber, som sikrer produktets kvalitet og en langvarig ydeevne.

LÆS MERE

PROTOTYPER

Prototyper spiller en afgørende rolle i udviklingsprocessen af nye produkter og løsninger. Det er her designet testes og evalueres, fejl identificeres og nødvendige justeringer foretages. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder for at skabe det bedste produkt i fællesskab. Hos Lambaek producerer vi prototyper i samme gode kvalitet som slutproduktet.

Læs mere

PRODUKTION

Vores maskinpark består af moderne, alsidige og pålidelige maskiner, som lever op til industriens høje krav til kvalitet og præcision. Vi kombinerer den nyeste teknologi og specialiserede medarbejdere med tætte kunderelationer, for at skabe de bedste løsninger. Vores medarbejdere er specialister i metal- og plastemner. Der er de altid klar på at rådgive og dele ud af deres viden, for at skabe den mest effektive produktion. Vi kan håndtere alt lige fra enkeltstyks- til serieproduktioner.

Læs mere

VÆRKTØJER

Hos Lambaek har vi en moderne og fleksibel konstruktions- og værktøjsafdeling, hvor vi udvikler og producerer værktøjer til at effektivisere produktionen. Vores teknologi og høje interne kvalitetskrav sikrer, at vi altid leverer produkter af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

Læs mere

LAGER-AFTALE

På Lambaeks lager opbevarer vi både råvarer til egen produktion og færdigproducerede emner for kunder. Vores lager består primært af specialvarer, for altid at kunne garantere kort leveringstid. Med en lageraftale hos Lambaek opretholdes en tilstrækkelig mængde på lager ud fra prognoser og statistikker.

Læs mere


For dig som ved det hele og dig som vil vide mere

Hos Lambaek tror vi de bedste løsninger, skabes ved et langvarigt partnerskab. Derfor behøver du kende til alle fagtermer og løsninger, inden du kontakter os. Vi arbejder sammen med dig, præcis hvor du er, så vi sammen finder den bedste løsning. Fælles for alle vores kunder er, at de efterspørger suveræne standarder for præcision og håndværk i et langvarigt partnerskab. Det er vi gode til.

om os

TOTALLEVERANDØR AF METAL- OG PLASTKOMPONENTER

Hos Lambaek kan du samle hele processen under ét tag - lige fra produktudvikling til levering. Det gør tingene mere enkle og sparer jer samtidig en masse tid på logistik og koordinering med flere forskellige leverandører, samt reducerer spild og omkostninger.

Som totalleverandør tager vi ansvaret for hele forsyningskæden og sikrer, at alle komponenter og processer fungerer gnidningsfrit. Dette medfører en højere grad af kontrol og kvalitetssikring, da vi har det fulde overblik over hele processen.

INNOVATIVE LØSNINGER DER SKILLER SIG UD

Hos Lambaek sætter vi en stor ære i at levere et produkt af høj kvalitet. Vi går altid ind til en opgave med kritiske øjne, og tænker i innovative løsninger, som kan tilføre produktet en merværdi. Det betyder, at vores kunder altid får et innovativt produkt som både fungerer godt i praksis og samtidigt er effektivt.

Forretningsområder

Hos Lambaek er vi totalleverandør af metal- og plastkomponenter til de mest krævende industrier, herunder metal, agro, byggeri og greentech. Vores mange års erfaring og ekspertise gør os i stand til at imødekomme de mest komplekse udfordringer. Vi kan håndtere hele processen fra første skitse til levering af det færdige produkt.

Maskiner

Vores moderne maskinpark og specialiserede medarbejdere gør, at vi hos Lambaek kan løse en bred vifte af opgaver inden for metal- og plastindustrien. Vi er altid opdaterede på den nyeste teknologi og sørger for, at vores maskiner lever op til industriens høje krav til kvalitet og præcision.

Få spændende nyheder
- direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende artikler om det nyeste indenfor metalindustrien.

Jeg accepterer, at Lambaek kan kontakte mig via digital kommunikation, herunder e-mail med personlig markedsføring af vores produkter og begivenheder hos Lambaek. Det er til enhver tid muligt at opsige abonnementet. Detaljer om behandling af personoplysninger: fortrolighedspolitik.

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os