Værktøjer

PRODUKTION AF VÆRKTØJER SIKRER EFFEKTIV PRODUKTION

Hos Lambaek er vi i stand til at optimere og effektivisere produktionen ved selv at udvikle værktøjer. Det sikrer stor fleksibilitet, effektivitet og mindre produktionsomkostninger.

Vores kompetencer spænder vidt fra konstruktion og fremstilling af snit- og stanseværktøj til specialmaskiner. Vi laver også opspændingsværktøjer, som gør, at vi nemmere kan bearbejde forskellige emner.

MODERNE KONSTRUKTIONS- OG VÆRKTØJSAFDELING

Hos Lambaek har vi fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Vi råder over en moderne konstruktions- og værktøjsafdeling, hvor vi selv konstruerer, fremstiller og vedligeholder vores værktøjer. Vores teknologi og høje interne kvalitetskrav sikrer, at vi altid leverer produkter af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

Fleksibilitet er en nøglefaktor i vores produktion. Det giver os mulighed for at imødekomme selv de mest komplekse behov og sikre en skræddersyet og effektiv produktion.

GNISTBEARBEJDNING, HÆRDNING OG SLIBNING

Hos Lambaek tilbyder vi også gnistbearbejdning, hærdning og slibning af værktøjer.

En af de største fordele ved gnistbearbejdning er den utrolige præcision, det kan opnå. Med muligheden for at bearbejde dele med mikroskopiske tolerancer åbner det døren til at skabe ekstremt nøjagtige og perfekt tilpassede metaldele. Uanset om det drejer sig om prototyper, formværktøjer eller komponenter til avancerede maskiner, kan gnistbearbejdning sikre en uovertruffen kvalitet.

Ud over præcisionen giver gnistbearbejdning også mulighed for at skabe glatte og fine overflader. Med denne teknologi kan du opnå overflader, der er fri for ridser, slagmærker eller andre uønskede defekter.

Hærdning er en proces, der transformerer metallets struktur og forbedrer dets mekaniske egenskaber. Ved at udsætte metaldele for kontrollerede temperaturer og køleprocesser kan hærdning øge deres styrke, sejhed og slidstyrke betydeligt. For at hærde og øge værktøjets styrke og holdbarhed behandler vi materialet termisk.

Ved hjælp af forskellige slibeteknikker kan vi desuden opnå ønskede og forfinede dimensioner, former og overfladekvaliteter på værktøjerne med ekstrem præcision.

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os