Prototyper

PROTOTYPER ER EN VÆRDIFULD DEL AF PRODUKTUDVIKLINGS­PROCESSEN

Prototyper spiller en afgørende rolle i udviklingen af nye produkter og løsninger. De giver mulighed for at teste og evaluere designkoncepter, identificere fejl og foretage de nødvendige justeringer, inden man går videre til den fulde produktion.

AFGØRENDE FOR SUCCESFULDE LØSNINGER

Hos Lambaek arbejder vi tæt sammen med vores kunder og tror på, at nære og langvarige kundeforhold er nøglen til succesfulde løsninger. Vi har ekspertisen og kapaciteten til at producere skræddersyede prototyper i samme gode kvalitet som slutproduktet, med kort leveringstid. Ved at identificere og rette fejl i en tidlig fase, kan der spares betydelige omkostninger. Vores fleksibilitet og hurtige respons gør os i stand til at arbejde effektivt med forbedringer og rettelser, så kunden hurtigt har en ny og forbedret prototype i hænderne.

Når produktet er godkendt af kunden, sættes produktionen i gang. Vi kan håndtere lige fra produktion af enkelte dele til serieproduktion.

”Lem Beslagfabrik er godt gearet til de udfordringer, vi stiller og har en høj sikkerhed ved udarbejdning af tegninger, levering og kvalitet. Fabrikkens medarbejdere udviser altid stor hjælpsomhed ved sparring i forbindelse med produktudvikling. Produkter optimeres løbende og derved optimeres prisen. Vi bliver altid modtaget med godt humør, hurtig hjælp i akutte situationer – og servicen er altid i top”.

Vil du høre mere?

Vi sætter stor pris på din interesse, og ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 97 34 11 99 eller post@lambaek-as.dk

Kontakt os