Fleksibel maskinpark med avancerede maskiner

Maskiner

Vi råder over en fleksibel maskinpark, der gør os i stand til at løse stort set alle opgaver inden for metal- og plastindustrien. Kombinationen af avancerede maskiner og et team af engagerede specialister gør, at vi kan levere individuelle løsninger, som skræddersyes efter vores kunders ønsker og behov.


CNC Drejning og materialer

CNC 
kantbukning

Laser­skæring

Automat
­savning

Plade­bear
bejdning

Overflade­bearbejdning

SPECIALISERET OG LEVERINGSSTABIL

Lambaek er eksperter i at udvikle metal- og plastkomponenter i samarbejde med kunden - fra første skitse til serieproduktion. Vi går gerne i dialog om konstruktion og funktionskrav, og sammen finder vi en løsning, der er skalérbar, hvis behovet opstår.

Hos Lambaek tror vi på, at nøglen til succes ligger i menneskene bag og ikke i maskiner. Derfor investerer vi tid og ressourcer i det tætte og nære samarbejde med vores kunder, og sørger for altid at holde os opdaterede på ny teknologi og viden.

Som familieejet virksomhed værdsætter vi langvarige samarbejder bygget på tillid, leveringsstabilitet samt pålidelige og holdbare løsninger. Uanset om I har brug for specialfremstillede komponenter eller serieproduktion, så kan Lambaek imødekomme jeres behov.

For dig som ved det hele og dig som vil vide mere

Hos Lambaek tror vi de bedste løsninger, skabes ved et langvarigt partnerskab. Derfor behøver I kende til alle fagtermer og løsninger inden I kontakter os. Vi arbejder sammen med Jer, præcis hvor I er, så vi sammen finder den bedste løsning. Fælles for alle vores kunder er, at de efterspørger præcision og håndværk i et langvarigt partnerskab. Det er vi gode til.

om os